Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Steekpartij Rotterdam Vandaag Wat U Moet Weten

Steekpartij Rotterdam Vandaag: Wat u moet weten

Waarom is er een steekpartij in Rotterdam?

Vanochtend is een steekpartij voorgevallen in Rotterdam. Daarbij zijn ten minste vijf mensen gewond geraakt, van wie twee ernstig. De toestand van de gewonden is nog onbekend. De politie heeft de verdachte opgepakt.

Hoe heeft de steekpartij plaatsgevonden?

Het incident vond plaats in een huis aan de Mathenesserstraat in Rotterdam. De politie kreeg rond 10:30 uur een melding van een steekpartij. Toen de agenten ter plaatse arriveerden, troffen zij meerdere gewonden aan. De verdachte werd snel in de buurt aangehouden.

Wat is het motief achter de steekpartij?

Het motief achter de steekpartij is nog onbekend. De politie onderzoekt de zaak.

Wie zijn de slachtoffers van de steekpartij?

De identiteit van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt. De politie laat weten dat het gaat om een groep vrienden die in het huis waren.

Wat zijn de gevolgen van de steekpartij?

De gevolgen van de steekpartij zijn nog niet bekend. De politie heeft de straat afgezet en doet onderzoek. De Mathenesserstraat is een drukke winkelstraat in Rotterdam.

Wat gebeurt er nu?

De politie onderzoekt de toedracht van de steekpartij. De verdachte wordt verhoord. De politie roept getuigen op zich te melden.

Tips om uzelf te beschermen tegen steekpartijen

* Wees u bewust van uw omgeving. * Loop niet alleen 's nachts. * Vermijd gebieden met een hoge criminaliteit. * Draag geen waardevolle spullen bij u die zichtbaar zijn. * Wees voorzichtig met wie u vertrouwt.

Hulplijnen voor slachtoffers van geweld

* Landelijk Slachtofferhulp Nederland: 0900 - 0101 * Centrum Seksueel Geweld: 0800 - 0188 * Kindertelefoon: 0800 - 0430

Aanvullende informatie

* De politie heeft een persconferentie gegeven over de steekpartij. U kunt de persconferentie hier terugkijken: [link naar persconferentie] * De gemeente Rotterdam heeft een informatienummer geopend voor mensen die vragen hebben over de steekpartij. Het informatienummer is: 010 - 255 16 16


Komentar